Vis meny menu

Verdiløft og ettermontasje av heiser

Installasjon av nye heiser gjøres oftest i nybygg, men de mest kompliserte prosjektene er når nye heiser skal installeres i gamle heissjakter eller i et eksisterende bygg hvor også sjakten må tilvirkes. Euro-Heis AS har mye erfaring med de sistnevnte prosjekter.

Kvalitetsheiser med minimal støyfaktor

Euro-Heis AS er eneimportør av nye heiser fra den store produsenten Sodimas. Dette er kvalitetsutstyr som er kjennetegnet ved at heisene går med minimal støy. I tillegg kan man, om forholdene ligger til rette for det, få installert maskineriet i nedre del av bygget. Det gir en løsning som ytterligere bidrar til minimale støyproblemer for de leiligheter som vender mot heissjakten.
 

Verdiløft er en god investering

De mest kompliserte installasjoner av nye heiser er når den eksisterende bygningen ikke har heissjakt fra før. Ettermontasje av heis, det vi kaller Verdiløft, er en meget god investering både sett ut fra en økonomisk og praktisk synsvinkel. Euro-Heis AS har arbeidet med Verdiløft prosjekter gjennom mange år. Vi har erfaring, produkter og samarbeidspartnere som setter oss i stand til å gjennomføre prosjekter hvor både heis og bygningsmessige arbeider er inkludert fra oss.

Dere vil finne mye informasjon i denne brosjyren som kan lastes ned i PDF fra denne linken.

Universell Utforming AS har på oppdrag fra Husbanken satt fokus på nettopp Verdiløft og Euro-Heis er trukket frem som en profesjonell aktør, se denne linken http://universellutforming.org/wp-content/uploads/Universell-utforming-Norge-rundt-Eksempelsamling-høy-oppløsning.pdf.

arrow_upward