Vis meny menu

Fra ideutvikling til nøkkelferdig produkt

Vi leverer alle typer tjenester innen fagområdet heis. I tillegg til nyinstallasjoner og moderniseringer av heiser, utgjør service, reparasjon og vedlikehold en betydelig del av virksomheten.

Service og reparasjon av heiser

På heis, som på andre tekniske innretninger, er det forebyggende vedlikeholdet av stor betydning for driftsstabilitet og driftskostnader. Euro-Heis AS tilbyr solide fagbaserte vedlikeholdsavtaler, basert på bruksintensitet og anbefaling fra offentlige myndigheter. Et viktig element i vårt serviceprogram er dialogen med heiseier. Årlig gis det rapporter over heisens tekniske status og med innspill til tiltak som kan være fordelaktige for heiseier. Dette skaper trygghet og forutsigbarhet.

Les mer om Service

Modernisering eller utskiftning av heis

Tommelfingerregelen er at en betydelig oppgradering av heisen er nødvendig etter 20 års drift, selvfølgelig med store variasjoner i forhold til driftsintensitet, vedlikehold og kvalitet på opprinnelig utstyr.

Les mer om Modernisering

Verdiløft og ettermontasje av heiser

Installasjon av nye heiser gjøres oftest i nybygg, men de mest kompliserte prosjektene er når nye heiser skal installeres i gamle heissjakter eller i et eksisterende bygg hvor også sjakten må tilvirkes. Euro-Heis AS har mye erfaring med de sistnevnte prosjekter.

Les mer om Ettermontasje

Kontakt oss for mer informasjon

Ta kontakt om dere har et ønske om installasjon av heis, vi har sikkert tanker og ideer som kan komme til nytte. Ring oss på telefon 22 90 78 80 eller e-post post@euroheis.no

arrow_upward