Vis meny menu

Rangert best på service

Høy faglig kvalitet i over 20 år

Euro-Heis AS nærmer seg sitt 25 driftsår, hvilket tilsier at vi er en veletablert bedrift med mange lojale kunder som har fulgt oss fra oppstarten i 1993. Våre primære virksomhetsområder er service, store og små reparasjoner, moderniseringer og utskiftninger av eldre heiser, samt ettermontasje av heis i bygninger som mangler dette viktige transportmiddelet.


Bred heisfaglig kompetanse

Våre 30 ansatte har bakgrunn fra store og små bedrifter i heisbransjen, både med praktisk arbeid og teknisk utvikling og support. Denne bredden gjør oss i stand til å påta oss arbeid på alle typer heiser. I forbindelse med flere offentlige konkurranser de siste årene, er Euro-Heis AS blitt rangert som firmaet med bredest heisfaglig kompetanse og beste organisering. Vi har og har hatt store rammeavtaler med eksempelvis kommunale foretak i Oslo, Ullevål Sentralsykehus og Stortinget.

Euroheis

Euroheis

Vi tar et totalansvar

Kjennetegnet på nye kunder som søker til oss er behovet for utbedringer av eldre heiser, ønsket om stabil drift og forutsigbare fornuftige kostnader. I den siste tiden har i tillegg ettermontasje av heis blitt et stort tema. Her ligger vi helt i forkant med utstyr og kompetanse. Og, i motsetning til andre levererandører, tilbyr vi å påta oss totalansvaret for både heis og bygningsmessige arbeider. Med andre ord, nøkkelferdig leveranse. Dette kaller vi verdiløft, fordi dette gir eiere og brukere så mange nye fordeler.

Euro-Heis AS holder til i Gladengveien 3b, hvilket betyr at vi har kort reisevei til alle kanter av Oslo. Vi har installert heiser i bygget slik at kunder kan få se teknologien og designen vi tilbyr. Ta kontakt for mer informasjon.

arrow_upward