Vis meny menu
Euro-Heis AS har fått nye eiere

Euro-Heis AS har fått nye eiere

Euro-Heis AS har fått nye eiere

Eiere av Euro-Heis AS har signert avtale med Schindler AS om salg av bedriften. Schindler er i Norge den aller største tilbyder av heis- / rulletrapp-produkter, og tilhørende servicetjenester. Vi er sikre på at våre kjerneverdier, hvor kundefokus er et bærende element, vil bli videreutviklet av nye eiere og til glede for alle våre kunder.

For dere som kunde av Euro-Heis vil det ikke bli noen endringer i avtaler og tjenester, servicegraden fortsetter på det høye nivå dere kjenner så godt og dere vil i tiden fremover også ha fordeler av Schindlers kompetanse og ressurser. Henvendelser til oss gjøres som tidligere. På sikt vil bedriften bli fusjonert inn i Schindler, vi kommer da tilbake med praktisk informasjon om dette.

Om dere har spørsmål til dette, ta gjerne kontakt med
Daglig leder, Bjørn M. Eggen på telefon +47 9011 7036.


Følgende informasjon ble sendt ut fra Schindler etter oppkjøpet;

Schindler AS har 05.12.18 inngått en avtale med Euro-Heis AS om å overta virksomheten. Euro-Heis har en bred heisfaglig kompetanse, tilegnet gjennom 25 års virksomhet innen service, reparasjoner og moderniseringer av heiser. Deres engasjement har skapt gode relasjoner til både større og mindre kunder – med vekt på sikkerhet og god kvalitet.

Euro-Heis vil bli integrert i Schindler’s organisasjon i løpet av 2019.

Overtagelsen er et viktig element i å styrke Schindler’s samlede posisjon i det norske heismarkedet, og vi ser fram til å inkludere Euro-Heis’ ansatte og kunder i vår virksomhet.

 

Med vennlig hilsen
Harald Torsøe
Adm. Dir.

arrow_upward