Vis meny menu
Vi har FASIT-Løsningen

Vi har FASIT-Løsningen

Eiere av hydrauliske heiser har til nå vært nødt til å bytte ut sitt gamle og slitne anlegg om de har ønsket seg en miljøvennlig og driftsstabil heis. Full utskiftning er et meget omfattende prosjekt som oftest innebærer betydelige bygningsmessige arbeider. Ulempen er at mye verdifullt utstyr av høy kvalitet og tilnærmet uendelig levetid, blir kassert og erstattet med enklere og mer kortvarige produkter.

Alternativet til full utskiftning har vært en omfattende modernisering for å gjøre heisen driftsstabil, men miljøvennlig blir den ikke (hydrauliske heiser har mange hundre liter olje som avgir lukt / gass og teknologien forbruker store mengder strøm).

Euro-Heis er meget stolte av å kunne presentere FASIT-Løsningen på dilemmaet! Vi kan nå omgjøre den ustabile strømkrevende hydrauliske heisen til å bli en fullmoderne MRL-heis (Maskinromsløs heis). Det betyr at alt hydraulisk utstyr fjernes, men vi beholder annet utstyr som er i god stand. Bygningsmessige arbeider er unødvendig. Heisens maskinrom kan frigjøres til andre formål. Resultatet blir en heis som er mer robust enn dagens standard, uten behov for de omfattende og kostbare arbeider en full utskiftning krever.

arrow_upward